Bröllop & fest

Bröllop

Bröllopsdagen är en av de största och viktigaste dagarna i era liv.  Ni ska säga ja till varandra och ni två ska bli ett.

Kanske har ni en tanke om hur denna dag ska se ut, men har kanske varken tid, energi eller idéer att genomföra alla förberedelser och planering. När ni anlitar en koordinator innebär det inte att ni släpper kontrollen - utan att ni tar kontrollen! Vi följer er under hela resan, har koll på detaljer och helhet så att ni kan slappna av och ägna er åt varandra.

Låt bröllopsdagen bli unik och speciell! Vi skräddarsyr bröllopet efter era behov och önskemål från idé och inbjudan till stundande dag och tackkort.

Vi har samarbeten med de bästa företagen och leverantörerna för att ni ska få så god kvalité och service som möjligt på er stora dag.

Få hjälp med idéer, kontakter och upplägg

  • Bröllop All inclusive då vi kordinerar allt till ett fullbordat bröllop. Självklart i samråd med er under hela processen.
  • Boka ett första möte med oss för att vi ska kunna skapa oss en bild av vad ni har för tankar och önskemål gällande ert bröllop.

 

Ta kontroll

Kanske har ni en tanke om hur denna dag ska se ut, men har kanske varken tid, energi eller idéer att genomföra alla förberedelser och planering. När ni anlitar en koordinator innebär det inte att ni släpper kontrollen - utan att ni tar kontrollen!

Tid till den du älskar
Vi följer er under resan så att ni kan slappna av och ägna er åt varandra.
Gör dagen speciell

Låt bröllopsdagen bli unik och speciell! Vi skräddarsyr bröllopet efter era behov och önskemål från idé och inbjudan till stundande dag och tackkort.

Fest

Vi fixar festen och tar hand om gästen så att ni kan slappna av och njuta. Vill ni arrangera födelsedagsfest, temafest, student eller annan tillställning för familj och vänner? Vi kan erbjuda enstaka delar som t.ex. lokaler, catering, teknik, underhållning och dekoration. Önskar ni så gör vi även helhetslöningar från idé till färdigt projekt där vi finns med hela vägen. Kontakta oss för ett första möte där vi får en inblick i era önskemål.