Tidigare projekt

Villadagen

En lyckad tillställning full av glädje och gemenskap!

Föreläsning Maria Dufva

Otroligt intressant föreläsning av Maria Dufva - Om livet på nätet för barn och unga.

Nätverkskonferens på slottet

Feel inspiration i samarbete med Bjertorp Slott arrangerade en Nätverkskonferens. Småföretagare i Skaraborg bjöds in till ett färdigt koncept med en heldag med fokus på bolagsutveckling och nätverkande.

Kickstart 2019

Efter stor efterfrågan sydde vi ihop en träningsdag för tillsammans med Ida B Olsson. En dag där deltagarna fick hämta energi till både kropp och knopp. Vi tackar alla er som deltog och kickade igång året tillsammans med oss med härlig dag fylld med träning, välmående och inspiration.

Hospice Gabriel 25 år - dag

Det blev ett lyckat firande av Hospice Gabriel's 25års jubileum. Det bjöds på underhållning från scenen hela dagen med bland annat Lisa Ajax. På förmiddagen gick vi en gemensam promenad utmed Lidan och samlade in pengar till Hospice Gabriel. Efter lunch höll de öppet hus på hospicet.

Hospice Gabriel 25 år - kväll

På kvällen fylldes Nicolaikyrkan med förväntansfulla människor som fick njuta av en jubileumskonsert med Peter Johansson och Marika Willstedt. Det var magisk stämning!

DJKT Mingelkväll

Vi fick förtroendet att arrangera Djursholms Tennisklubbs 75års jubileum & mingelkväll för 300 gäster. Ett fantastiskt roligt projekt tillsammans med en grym stab från föreningen. Stort TACK för möjligheten!

Ida B Olsson

Mingel bland lokala företag och föreläsning med Ida B Olsson - Workout is passion, ”Bli ditt bästa JAG”. Inspiratören från schlätta som är en stigande stjärna i hälsobranschen. Med en stor dos träning, glädje och kärlek vill hon genom sin blogg och Instagram få människor att ”bli sitt bästa jag”.

Per Holknekt

Årets föreläsare - Per Holknekt. Per är känd modedesigner och entreprenör som gick från utblottad och hemlös till att resa sig och bygga upp sitt imperium Odd Molly. Per berättade om sitt liv och dess erfarenheter och förmedlade verkligen en stor dos inspiration. Stort tack till alla som på något sätt deltog och förgyllde dagen tillsammans med oss.

Olga Rönnberg

Inspirationsdagen 6 april 2014. Mingel bland lokala företag och föreläsning med tränaren från Biggest Loser - Olga Rönnberg. Hon driver också Mamma Fitness pt-online med inriktning på gravida och mammor, samt har en av Sveriges största träningsbloggar.